FÉNYTEST KEZELÉS

Mi a fénytest és a testtudatos kezelés?

A tisztán érzékelést és intuíciót használva egy olyan kezelést hajtok végre, amely egy ösztönös mozgásban nyilvánul meg, amivel vagy a kliens fénytestét, vagy a fizikai test érintésével és mozgatásával, az fizikai testét kezelem. Eközben tudatosan figyelek a paciens és a saját légzésemre, amely a blokkok oldódását még hatékonyabbá teszi.

A tisztán érzékelés a fizikailag történő időn és téren túli érzékelés képessége. A psziché kinyitásával a határtalan észlelés és tapasztalás felé, a testem olyan információkat érzékel, melyek a hétköznapi felfogóképességen és a létező, kézzel fogható dolgokon túl található. Az érzékelésen túli észlelés a psziché természetes kiterjesztése.

Miben segít?

Gyakran használom fájdalmak, és a fizikai test egyensúlyvesztéseinek kezelésére. Rendkívüli módon oldja a fizikai, az érzelmi és a mentális blokkokat. Egy kezelés során a test és a psziché teljesen ellazul és feltöltődik.

Mi a célja a kezelésnek?

A cél mindig az, hogy feloldjuk az adott élethelyzet problémáit és mindenki el tudjon indulni a saját teremtő útján.

Hány alkalomra van szükség?

Nincsen meghatározva, általában az adott élethelyzet dönti el.

Mennyi időt vesz igénybe egy alkalommal?

Egy kezelés 60 percig tart.

Mennyibe kerül a kezelés?

Kérhető fél órás kezelés: 5000 Ft.
1 -1,5 órás kezelés díja: 10.000 Ft.
Dupla kezelés díja 16.000Ft/2óra
Tripla kezelés díja 20.000Ft/3óra

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken, vagy űrlapon keresztül : 

Tel: 36 70-450-1656 és 36 30-241-7135

E-mail:kelemendora03@gmail.com